Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

j.a

4. 1. 2008 11:52
Jací politici, takový jejich národ aneb močení na Silvestra

Vulgarita mladých v Česku nepříchází z modrého nebe nýbrž je obrazem kultury národa. Stačí si vzpomenout na mluvu VV, BB, milionářových nevěst, Novy a Primy celkově, moderátorek, hvězdiček, modelek, zpěvaček,celebrit, které jsou známy přes své detaily ohambí a sliznic před, během a po své kariéře atd...Stačí poslouchat naše vladaře a jejich etiku a morálku...A stačí se projít před a po půlnocí na Silvestra centrem Prahy - tolik močících mužů a dokonce i nějakou tu ženu v přilehlých ulicích Václavského náměstí ve výklencích, průjezdech, vchodech nebo i na ulici se jinde ve světě jen tak nenajde...Jaký národ, takoví jeho politici a děti...Kultura nepadá z nebe ale z rodin, TV a okolí...Já se docela stydím, když jsem se s naději a optimizmem po mnoha letech vrátila do mé vlasti

0 0
možnosti
SV

starej_vul

4. 1. 2008 11:55
Re: Jací politici, takový jejich národ aneb močení na Silvestra

Jednou z prvních polistopadových pomocí byla výstavba záchodků v Praze. Proč asi?

0 0
možnosti

Flynn

4. 1. 2008 11:46
Sprosta mluva

Ja mel v cca 10-12 letech sok, kdyz jsem poprve sveho tatzu slysel rici "vole". Samozrejme jsme v te dobe "voloval" temer jako kazdy druhy (ale ne za kazdym druhym slovem) a i nyni pro jadrny vyraz nejdu daleko. ALE NE V PRITOMNOSTI DETI!!!

Dcerka take zacina jiz ve skolce pouzivat jadrnejsich vyrazu, zejm souvisejicih s vymesovanim, ale to se ji snazim zatrhnout (ve stylu "je ti to hovinko citit i z pusnky - jdi si precistit zuby"), ale co nadelame, kdyz se toto na ni vali neustale a i z televize.

0 0
možnosti

Vůl v rodině?

4. 1. 2008 11:57
Re: Sprosta mluva už i v rodině?

Tím to začína Flyne. "Volováním", byť jak pravíte, skrytým před dětmi...Jestli to nepochopíte, Váš problém. "Volovat" v rodině je začátek poklesu kultury rodiny, nic víc, nic míň...O dalším vývoji "volovaní" je dnešní člnek....

0 0
možnosti

Jiří

4. 1. 2008 11:07
Ještě myšlenka

Když vezmu přední politiky, tak tam je vulgárnosti a hulvátství víc než dost. Současný premiér, ten předním - a ne jen oni. Vulgární či silácké výrazy, tykání dospělým lidem, které nebylo dohodnuté.

Přitom to jsou lidi, kteří dobře vědí, jak jsou sledováni. Tzn. ti lidé se drží zpátky, dbají na svoji image. Jak se asi chovají, když nejsou před kamerami? Řekl bych, ještě horší dobytek. Kdosi řekl, že většina lidí jsou dobytkové. Asi to platí, v Čechách určitě.

0 0
možnosti

Jiří

4. 1. 2008 11:00
Podobná zkušenost

Před pár měsíci jsem mě asi 16 letá dívka šokovala, jak se sprostě bavila s mladíkem, který s ní cestoval. Sprostých slov kupodivu méně, ale mluva na sex. téma ještě explicitnější, než když se dvě dívky baví mezi sebou, jak si s dotyčný zašu..., či že má péro jako bejk. Vulgárních slov bylo dosti v zbytku konverzace. Byl jsem docela šokován. Sprosté mluvení mezi chlapci či muži, to jsem zvyklý. Jak vulgární výrazy, tak i explicitnost. Pokud se tak muži baví mezi sebou, je to sprosté, ale není to totéž, jako by mezi nimi byla nějaká žena či dívka. Nebo bavit se tak na veřejnosti, v doslechu cizích lidí. Říkat, že nemá poslouchat, to nejde. Hlasitá mluva slyšet je, odvrátit zrak jde, u sluchu to nejde.

Docela mě šokola i neteř, sprostotou své mluvy. Samozřejmě, sex. explicitní téma či výrazy, to doma ne. Ale jinak pro slovo daleko nejde. Takže se nechci domýšlet, jak se baví, když je s klukem sama či mezi kamarádkami či v tramvaji, když ji neslyší nikdo z rodiny či příbuzných.

0 0
možnosti

Jiří

4. 1. 2008 11:03
Re: Podobná zkušenost

U kluka sprostota tolik nevadí, stejně i u muže. U dívky či ženy to ale zaráží, alespoň mě. Stejně jako vadí jiná vulgárnost, močící na chodníku či hned vedle něj. Sice obvyklejší u mužů, u dívek či žen zas o to víc zarazí. Tento jev už není omezen jen na blízkost hostinců a pozdní noční hodiny, jak bývalo dříve, taky se to netýká jen bezdomovců, ale i slušně oblečených lidí.

0 0
možnosti
MH

hedlik

4. 1. 2008 10:50
co řešíš?

....ty jedna "ženský pohlavní orgán" ?

(Y)

0 0
možnosti
AJ

Andrea Jamborová

4. 1. 2008 10:53
Re: co řešíš?

Hloupá reakce, taky reakce. I já vám přeji pěkný den.

0 0
možnosti

Jarda

4. 1. 2008 10:29
Svůj k svému.

Je lépe, když mladé dívky hovoří otevřeným stylem - aspoň se mladí mužové nespletou při výběru partnerky.

Když má některá na jazyku květiny a v duši hnůj je mnohem horší, než když jí ten hnůj padá i z úst.

0 0
možnosti

Glock

4. 1. 2008 10:35
Re: Svůj k svému.

Ano, souhlasím. Jen dodám, že mne podobný rozhovor mne na rozdíl od jiných nešokuje ani nepohoršuje, spíše mne nutí k smíchu.

0 0
možnosti

Petr_B

4. 1. 2008 10:28
Kontaktní slova bez významu

Taky jste si všimli, že místo vkládaného "vole" za každé třetí slovo už mnozí "pánové" používají "p**o"? To je jedna velká hrůza a myslím, že je to z velké části tím, že jsou to děti, co nic nemusí, a všechno můžou. Kdyby měli spoustu různých aktivit, stýkali by se s různějšími typy lidí, a to by je krotilo.

0 0
možnosti

das

4. 1. 2008 10:12
deti

no jo my deti socialismu sme byly trochu uslapnutejsi co ;-D

no dneska je proste volna doba.. driv frcely fraze jako nejsi ty janek

trhlej atd a ted se vsechno rika na plnou hubu.. ale neplati to jenom

pro deti jenom si vybavte ivanku kamarade kazdyho pobavilo hlavne to

jak to bylo vulgarni.. to sou ale mr*ky medialni co? ty kraaavo... :-)

0 0
možnosti

Zuzana

4. 1. 2008 9:41
Když to tak vezmete,

jsou to vlastně strašný chudinky.

0 0
možnosti

Hana Dvořáková

4. 1. 2008 9:26
Máte karmu

protože mám stejné zkušenosti.Obličej modelky,ale z namalované pusinky vypadne h....To v lepším případě.:-) Myslím si,že na podobné téma se tady diskutovalo v prosinci a tedy znovu opakuji,že je mi líto mladých mužů,kteří z těchto exemplářů mají vybírat matky svých dětí.Protože některé prvky s pubertou nevymizí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3050x
Občas sluníčko, občas mraky.