Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Yesname

4. 1. 2008 15:21
Sprostě mluvit se občas musí

Zvlášť, když je člověk nasranej.

0 0
možnosti

Karolína

4. 1. 2008 15:19
nechtěla bych být tak ctnostná jako ty

Pane bóože ty toho naděláš!Kdyby ti bylo 80 tak se nedivim ale podle fotky nejsi zas tak stará.Důležitý v životě člověka jsou jiný vlastnosti než jak mluví v pubertě, z toho se přece nedá vyčíst lautr NIC jakej člověk z něj vyroste!!

0 0
možnosti
TS

Destroyer7

4. 1. 2008 15:32
Re: nechtěla bych být tak ctnostná jako ty

Ty jsi evidentně jedna z těch, které by se měly na ten svět jen usmívat.

0 0
možnosti

jarka

4. 1. 2008 14:52
davam

jedna z hvezdickou za ten uzasny prepis... ;-D. Myslim, ze az si budu chtit ulevit, pouziju vyraz "ty posevni vchode" a padnu smichy..... ;-D

0 0
možnosti
JJ

Sporadany_obcan

4. 1. 2008 15:35
Re: davam

;-D R^ tak bacha, ať tě za to nepošlou do análního vývodu

0 0
možnosti
JP

Jitka Přikrylová

4. 1. 2008 14:44
Dobrý postřeh

Máte mou karmu a přání příjemnějších zážitků, i když pak třeba přijdeme o zábavné počtení ;-) K tématu: Řekla bych, že dnešní mládež se stejně jako to dělaly celé generace před ní snaží jen o prosté vymanění z davu a toto výrazivo jim k tomu slouží stejně dobře jako cokoliv jiného. Přeji těmto dívenkám i všem, co by se s nimi mohly setkat, aby je to v brzké době přešlo - třeba by k tomu vypomohlo, kdyby třeba samy byly svědky rozhovoru řekněme sedmdesátiletých babiček s podobně fekálním jazykem. Nedivila bych se, kdyby se pak tyto pubertačky tvářily podobně šokovaně :-)

0 0
možnosti
AJ

Andrea Jamborová

4. 1. 2008 15:48
Re: Dobrý postřeh

Děkuji. S tím slovníkem u babiček jste mi připoměla jeden film, který jsem viděla před mnoha lety. Tam tento model použili rodiče na své dítě.:-)

0 0
možnosti
ZM

kvikavec

4. 1. 2008 14:38
mam taky zazitek:)

Pres svatky jsme cestovali vlakem. Nejdriv byl boj s agresivni duchodkyni, ktera nehodlala opustit sve misto, na ktere my jsme meli mistenky a argumentovala starim a svymi pravy. Pak prisla pani s dvema syny, tak 18 a 16 let. Starsi daval svou dospelost najevo povytazenou krabickou cigaret a tim, ze si koupil v jidelaku pivo. Mladsiho velmi rozezlilo, ze u vsech mist v kupe neni pripojka na elektrinu a internet, pry na to ma pravo a tento stav je diskriminace. Mluvil o tom celou trasu Praha-Ceska Trebova, zatimco starsi se opijel budvary a taky mluvil o diskriminaci, protoze ve vlaku nesmel kourit. Jejich maminka byla zcela rezignovana. Kdyz byla Trebova, hosi se vyhrnuli ven, oba se sluchatky na usich, starsi s cigaretou, a maminka tahala ty tasky a kufry. My deti jeste nemame a manzel rikal, ze si to jeste rozmyslime, protoze miminko je krasne, ale pak z neho vyroste TOHLE;)

0 0
možnosti

bullmaister

4. 1. 2008 14:41
Re: mam taky zazitek:)

Soudit je snadný,ale tady si to dovolím - ta paní si ty tašky zasloužila svojí výchovou těch dvou borců...

0 0
možnosti

bullmaister

4. 1. 2008 14:27
...

Na rozdíl od většiny si nemyslím, že vulgární slova souvisí s výchovou v rodině. já byl vychován myslím slušně a byly doby kdy jsem také mluvil jako dlaždič, možná mi trochu zůstalo i do dnes... Ty lidi prostě netráví většinu času s rodiči, ale s vrstevníky a navzájem se předhánějí a ovlivňují a ne vždy správným směrem... Jo, je to hnus poslouchat dvě hezké holky jak si takhle povídají, ale neznamená to nutně, že z nich vyroste póvl... dejte jim čas, nebyli jsme jiní... jen se možná tenkrát používala jiná slova...

0 0
možnosti
JM

blumblum

4. 1. 2008 14:34
Re: ...

Již jsem psal níže, že jsem za mlada používal stejný slovník. Dneska jsem normální spořádaný občan. Všechno má svůj vývoj. Nechte mladý vyzrát. Oni také jednou dopějou.....

0 0
možnosti

Sára

4. 1. 2008 14:19
čeho je moc, toho je příliš

Jo, jo - o svátcích k nám přijel strejda na návštěvu a vyprávěl nám přesně stejný příběh. Jen se odehrával při čekání na autobus. Dvě slečny se bavily - čím více sprostých slov, tím lépe. Taky mi to vadí a nemyslím si, že je to blog o ničem. Samozřejmě sama také nemluvím vždy spisovně a sprosté slovo z úst vypustím. Ale někdy je toho už moc. Není mi jedno, s kým moje děti budou vyrůstat a koho si domů budou vodit, případně s kým budou jednou žít. A jak asi taková slečna bude jednou komunikovat se svým partnerem, dětmi, starými rodiči?! 

0 0
možnosti

blabluble

4. 1. 2008 13:57
článek o ničem aneb jak aspoň něco napsat

Když už pisatele nic nenapadá, lze vždy hořekovat nad mladými, kdyby to tak aspoň bylo provedeno s citem a umem. Nahrazovat vulgární výrazy rádoby odbornými, které nenesou stejný význam natož sílu exprese, je ukázkou nadutosti a pokrytectví či přinejlepším fušerství a neumění. Článek je ukázkou neoriginality, která se snaží vydávat za novinářskou zprávu, leč nedosahuje ani zdaleka kvalit dobré žurnalistiky,  a podobně tak diskuse k tomuto je přehledem stereotypu a pokrytectví. Navíc otázka na autorku, která neváhá vystavit toto veřejně, proč nepověděla i oněm dvěma slečnám, co je dobré a co špatné, jak mluvit a jak už zase ne? Moralisování, které končí u slov, je pěkná maska zbabělosti.

0 0
možnosti
AJ

Andrea Jamborová

4. 1. 2008 14:18
Re: článek o ničem aneb jak aspoň něco napsat

Od toho tu je tento blog, aby zde mohl každý napsat svůj postřeh, zážitek, úvahu. Založit si ho můžete i Vy. Ale k tomu nemáte patrně dost odvahy. Takže buďte rád, že je tu někdo jako já - píšící bludy a nesmysly, aby jste se tu Vy mohl svobodně vynázorovat a dát na odiv svou moudrost a inteligenci.

Článek se rozhodně za novinářskou zprávu nevidává a nemůže být v žádném případě kvalitním, dobrým žurnalistickým počinem, neb nejsem studovaná žurnalistka.

0 0
možnosti

Lavet

4. 1. 2008 13:55
re: Sporadany obcan

Uplne se sporadanym obcanem nesouhlasim, ale take nechapu, co Vas osobne na tom tolik irituje (resp. fascinuje). Je vice nez pravdepodobne, ze by se tyto divenky s Vami takto nebavily a pak Vam to muze byt uplne jedno, a co vice, cizi hovory slusny clovek, za ktereho se jiste soude podle Vasich slov povazujete, neposloucha. Pokud jejich vzajemna komunikace probiha na teto urovni...kazdemu co jeho jest.

0 0
možnosti
AJ

Andrea Jamborová

4. 1. 2008 14:05
Re: re: Sporadany obcan

Víte, ono jde dost špatně neposlouchat, když někdo stojí vedle vás a svá moudra řve na celé kolo. To bych si asi musela začít hodně nahlas zpívat, ale to bych pak riskovala, že místo do práce dojedu do blázince.

0 0
možnosti

Jakub

4. 1. 2008 13:40
Kráva a vůl

A já myslel, že to bude komentář o těch dvou, jak se sčuchli v tý realityshow:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3050x
Občas sluníčko, občas mraky.