Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Hucul

2. 4. 2008 21:19
Ono se i stane...

... ze ani privolana policie - vetsinou mestska - se problemem nezabyva. Na Silvestra jsem nasla a odchytila dva vydesene vlcaky. Zavolala jsem mestskou, at je vezme alespon pryc z mesta, nez bude pulnoc, aby uplne nezesileli. Policie se k chudakum vydesenym pejskum chovala otresne, na to, ze psi proste neumeli vyskocit do kufru auta, panove reagovali kopanci!!! Mela jsem sto chuti dopustit se napadeni verejneho cinitele. Nakonec psy dovezli jen o nekolik bloku dale, odkud se zabehli, a kde meli teply a tichy pelisek.

0 0
možnosti
NB

j@ck

2. 4. 2008 17:55
-

Já myslím že to má co dělat s vnímavostí a citlivostí lidí, nakolik se jsou schopni vcítit do druhých a třeba i do zvířat, do utrpení druhého. Někteří lidé jsou v tomto ohledu velmi primitivní (pak se z nich stávají různí asociální ODSaci etc.) a když se nejsou schopni vcítit do zvířat, tak se nejsou schopni vcítit ani do lidí. Pak musí být utrpení s takovým člověk žít. Myslím že je to forma duševní nemoci, ačkoliv tak časté, že se běžně ani za nemoc nepovažuje.

0 0
možnosti
W

wiki5

2. 4. 2008 20:27
Re: -

tak jsem si na vas vyprofiloval svuj nazor - jste idiot - dejte mi vedet, kde se tzv. starate o pacienty abych se tomu mistu na mile vyhnul, aby ani nahodou jsem neskoncil ve vasi "peci"

0 0
možnosti
JD

Janulice78

2. 4. 2008 16:03
nakopat

p*del majiteli psa.

To se venci uvazanim u plotu? A ja hysterka mam stres z toho, ze necham psa pet minut pred obchodem a mam strach, ze mi ho nekdo odvede, ze mu bude zima, ze ho napadne jiny pes a on se nebude moc branit, protoze nosi vzorne kosik. No nic, tak ja jdu radsi vencit.

0 0
možnosti
B

bilyhavran

2. 4. 2008 14:03
Podle mého názoru

Pes do bytu nepatří (s výjimkou asistenčních psů např. u slepců nebo psů využívaných ke canisterapii). Pak zákonitě pes zchoulostivělý v bytě v zimě venku trpí chladem.

Jen malé upozorněníčko - v prvním odstavci nahraďte prosím "by jste" slovem "byste". Děkuji.

0 0
možnosti
AJ

Andrea Jamborová

2. 4. 2008 14:46
Re: Podle mého názoru

Ojojoj chybka se vloudila. Děkuji.

0 0
možnosti
P

pimlico

2. 4. 2008 13:42
Nechtena tyrani.

Je to i v nevedomosti. Vsimnete si napriklad, kolik lidi dava psovi nahubek, ve kterem nemuze zivnout.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

2. 4. 2008 12:49
Smůla je v tom,

že pokud bude ten majitel pejska potrestán, svoji zlost si potom vybije na tom nevinném zvířeti. Škoda, že u nás neplatí Chammurapiho zákoník. Klidně bych toho debila uvázal na tři hoďky k plotu jen tak ve spodním prádle, aby věděl, jaké to je. M8te karmu.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3050x
Občas sluníčko, občas mraky.