Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

EasyR

7. 1. 2009 23:48
Karma

R^

0 0
možnosti
PC

pacak

23. 5. 2008 20:23
Soudružko, nedělejte z lidí hlupáky!

Stejnou demagogii uživali vaši bolševičtí předchůdci, kteří ve své době nosili ještě rudé tričko.

Pomiňme to, že bílý radarový hříbek hulvátsky přetlouká nedaleko stojící Mohylu míru (snad ještě víc, než na stejném místě v nedávné minulosti stojící radar Varšavské smlouvy).

Argument, že lidem vadí zdravotní aspekty radaru užívají příznivci radaru, aby z jeho odpůrců v vzápětí udělali hlupáky, protože nikdo nic neví a nemůže vědět - a proto je vlastně radar neškodný.

Já osobně se domnívám, že lidem, stejně jako mně, vadí především politicky. Lidem nevadí radar NATO nad Sokolnicemi, lidem vadí budování privátního amerického radaru  či přesněji profláknuté americké party, spojené s vojenskoprůmyslovým komplexem, která se neštítí ve prospěch svých zájmů obelhávat veřejnost (viz Irák),na našem území. Lidé jako vy to ví moc dobře a nezbývá vám než mlžit a lhát!

Obyčejné lidi uráží vaše  bolševická sprostota, s jakou je jimi pohrdáno a jak jsou obelháváni stejnými metodami jako v minulosti

0 0
možnosti
VTG

Vladimír054

26. 5. 2008 5:43
Re: Soudružko, nedělejte z lidí hlupáky!

Když vynechám urážky a nepodložená tvrzení, tak jste nenapsal vůbec nic. ;-D

0 0
možnosti
JJ

Yurek

29. 4. 2008 19:42
Argumenty pro radar

najdete zde:

http://milovice.narod.ru/index.html

0 0
možnosti

CART09

29. 4. 2008 5:37
Máte 100% pravdu

ale stejně (nebo spíš právě proto) si to v této diskuzi od anti-USA-fanatiků slíznete...

0 0
možnosti
MF

neutral bloke

29. 4. 2008 7:16
Re: Máte 100% pravdu

kdo je to anti-USA fanatik? jak rekla Arundhati Roy: "W

hat does the term mean? That you're anti-jazz? Or that you're opposed to free speech? That you don't delight in Toni Morrison or John Updike? That you have a quarrel with giant sequoias? Does it mean you don't admire the hundreds of thousands of American citizens who marched against nuclear weapons, or the thousands of war resisters who forced their government to withdraw from Vietnam? Does it mean that you hate all Americans?" usmevne je, ze lide jako jste Vy, jsou schopni oznacit rodileho Americana s jinym nazorem jako anti-american;-DRv[>-]

0 0
možnosti
YY

Yeback

28. 4. 2008 21:45
Ten radar v Sokolnicích má stejný výkon jako ten z USA?

Místo psaní o něčem o čem nemáte páru se raději věnujte štrikování. :-P

0 0
možnosti
M

mtis

29. 4. 2008 10:00
Re: Ten radar v Sokolnicích má stejný výkon jako ten z USA?

Schválně, jestlipak má ten sokolnický radar taky stejnou ochrannou zónu? :-):-):-)

0 0
možnosti
AH

nyny.

28. 4. 2008 21:07
já s vámi nesouhlasím

má to několik hledisek, názory odborníků na vše se liší a skutečně nemám pocit, že s výjimkou zdraví (tam to zkrátka jinak nejde) by bylo hodno se jim jakkoli svěřovat do rukou anžto se dlouhodobě ukazuje, že selský rozum je ve výsledku nejzdravější. Další věc je, že nevidím důvod, proč by na našem území měli pobývat vojáci cizí mocnosti s výjimkou cvičení nebo doby mobilizace (nato) a už vůbec ne takové mocnosti, která si dovolí zvát jinou mocnost na kontroly či dohled. No a v poslední řadě, víte, každý člověk má právo na strach, více či méně iracionální strach. A má právo se proto bránit.

0 0
možnosti
AJ

Andrea Jamborová

29. 4. 2008 9:10
Re: já s vámi nesouhlasím

Máte pravdu, že každý má právo na svůj názor a na strach. Všichni víme, že například splodiny z aut mají špatný vliv na naše životní prostředí. To ale neznamená, že pod ty auta začnu skákat, abych jim zabránila v jízdě. Přesně tohle (obrazně řečeno) dělají Greenpeace v Brdech.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

28. 4. 2008 19:46
blaha naivita

Tady mate nazor jednoho z odborniku:

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/tenaruv-blog.php?itemid=3266

dale pak si muzete procist clanky na atmonline.cz, pro zacatek:

http://www.atmonline.cz/analyzy/pro/xbr.htm

Domenkou o naproste bezpecnosti nejakeho systemu zalozenou na anekdoticke evidenci o nedostatku mutantu kdesi bych se radeji nechlubil, mohlo by to predcasne odradit nektere vase napadniky.

0 0
možnosti
MF

neutral bloke

28. 4. 2008 19:43
obecne platne demagogie, jak je posledni dobou zvykem

1. jak bude radar chranit CR?

2. jak bude radar vubec chranit bez raket?

3. co je prvnim z cilu utoku pri vojenskem konfliktu?

Doporucuji si zajit aspon na Wikipedii o Greenpeace, treba Vam i bez vzdelani dojde proc neprotestovali proti Mohyle miru. A treba nahodou jste zapomnela uvest, ze otevreni Mohyly miru bylo v roce 1923 a Greenpeace vznikla 1971. V CR 1992. Proc to neuvadite? To, ze vyjadrujete svuj nazor jeste neznamena, ze nekomu fusujete do remesla. To by se totiz presne dalo pouzit take na Vas. Za odpovedi dekuji a priste udelejte tedy vyjimku a nechte jednat odborniky(ne politiky, lobbysty a demagogy).

Za odpovedi dekuji.;-)

0 0
možnosti
JP

Jiří Pecl

28. 4. 2008 21:35
Re: obecne platne demagogie, jak je posledni dobou zvykem

V článku se ale nepíše o památníku Mohyla Míru, nýbrž o radaru, který stojí jen několik set metrů od něj. Vaše reakce jen dokazuje, že o něm moc lidí neví.

PS: Jedněmi z mála protestujících proti tomuto radaru tehdy byli starostové okolních obcí a to hlavně proto, že tento radar stojí v památkové zóně bitvy tří císařů a naprosto zastiňuje bývalou dominantu - památník Mohyla míru. Paradoxně s touto stavbou ministerstva obrany neměl památkový  úřad nejmenší problém, ačkoliv "obyčejným lidem" z širokého okolí dělají památkáři neskutečné problémy.

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fiala

28. 4. 2008 15:36
Nač ty tajnosti?

Já bych doporučoval oběma administrativám, té naší i té americké, aby prostě a jednoduše každému domů přivezli veškerou dokumentaci, smlouvy, prostě všechno pěkně vypáleno na cédech. Žádný režim "TAJNÉ" apod. Všechno na férovku zveřejnit, ať si nikdo nemůže stěžovat, že nemá informace. A pak bych nám mudrlantům řekl: máte na to 2-3 měsíce a pak bude referendum...;-D

0 0
možnosti
P9

pavel 99

28. 4. 2008 17:27
Re: Nač ty tajnosti?

ovšem u referenda kontrolní otázku, jestli to všechno přečetl.;-D

0 0
možnosti
X

xxxxyyyy

28. 4. 2008 15:24
No jo, jednak není radarová kulička jako kulička a za další

u toho radaru nejde jen o ty fyzikální dopady ze záření. Neb v opačném případě by se žádný nemusel budovat, dyž už jeden máme u Slavkova, že. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3050x
Občas sluníčko, občas mraky.